Q-hotel, The Flashback

Door Laura | 10:12

Het eerste weekend van Q-hotel zit er weer op en het was grandioos!

Met live optredens van artiesten zoals Armin van Buuren, Caro Emerald en Alain Clark, kon het niet meer stuk!

 

Geweldig dat NH Hoteles en Q-music opnieuw de deuren van het Q-hotel hebben geopend! En dat, gedurende drie weekenden in april in het befaamde vijfsterren NH Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam.

Het begon allemaal met de spectaculaire opening op 5 april met als eerste gast: Armin van Buuren! Armin had de primeur in de bar van het Q-hotel en hij bracht zijn nieuwe single ‘This Is What It Feels Like’. Armin maakte het nummer samen met Trevor Guthrie, die ook meekwam naar het Q-hotel.

Moeilijk op te volgen? Dacht het niet! Matt Simons maakte zich onmisbaar met zijn prachtige liedjes en genoot daarna nog van een heerlijk koud biertje geserveerd door de Q-music DJ’s.

The Babysitters Circus namen al snel het podium over en hoe! Springend het publiek in, betrokken zij alle gasten in hun optreden en het vereiste het maximale van het muziek systeem. Last, but not least, werd de eerste avond afgesloten door de Handsome Poets. Zij rockte het dak er af.

 

De tweede dag begon met het sensationele optreden van Niels Geusebroek! Het publiek viel stil toen zijn woorden door de microfoon ten gehore werden gebracht. Ongelofelijk!

Caro Emerald maakte er echt een feestje van en warmde het publiek goed op. Shake it up, tangled up! De bar zat propvol en ging lekker los. Sharon Doorson volgde haar op en met haar gloeiend rode haar, pastte zij perfect in het Q-hotel. Met haar grote hits ‘High On Your Love’ en ‘Fail In Love‘ knalde ze van het podium af.

Als afsluiter van dag 2, kwam Krystl het podium op en zong live drie nieuwe nummers. Opnieuw een primeur!

 

Op zondag genoten alle gasten van NH Endless Sunday. Heerlijk tot 12:00 ontbijten en tot 17:00 gebruik van hun hotelkamer. En als cherry on top deze week: het uitslaap-optreden van Alain Clark! Gelijk na het ontbijt stroomde de bar vol en genoot iedereen van de mooie muziek. Alain Clark, die vorig jaar nog het Q-hotel opende, speelde zijn nieuwste single ‘Back In My World‘. Maar ook ‘This Ain’t Gonna Work’ en het gloednieuwe ‘Change Will Come’ kwamen voorbij.

Een heerlijk weekend dus! En met de line up van Trijntje Oosterhuis, Guus Meeuwis & Lisa Lois ziet het komende weekend er weer veelbelovend uit.

 

Wij zijn jou graag terug in het Q-hotel!

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*