Gekke baden

Door admin | 16:11

Dus je hebt de vele gekke bedden al gezien? De gekheid houdt nog niet op! Bij NH weten we dat een warm bad de beste manier is om tot rust te komen na een drukke dag vol vergaderingen of stadsbezichtingen. Pak dus je rubber eend en badmuts en spring in één van deze opmerkelijke maar prachtige baden.

1. Het LED-bad

Als eerste op de lijst van opmerkelijk baden: het LED-bad (design van Jan Puylaert). Kaarsen of sfeerverlichting zijn overbodig bij dit bad. Maak alle lichten uit en zet gewoon je bad aan!

Verlicht je badkamer!

Verlicht je badkamer!

2. De was-kook combinatie

Altijd al iemand in de buurt wil hebben voor een goed gesprek terwijl je in bad zit? Dat probleem is bij deze opgelost. Met deze was-kook combinatie breng je de keuken naar de badkamer of andersom. Je hoeft dus nooit meer alleen te zijn tijdens het koken of het wassen van je haren. Deze combinatie zou je ook nog kunnen aanpassen aan andere huishoudelijke bezigheden, bijvoorbeeld als strijkplank of koffietafel.

Zou je mij de zeep even kunnen aangeven?

Zou je mij de zeep even kunnen aangeven?

3. Het TV-bad

Dit exemplaar is meer tv dan bad. Ontspan terwijl je je favoriete tv-programma kijkt. Met dit speciale waterdichte scherm maakt het ook niet uit als je nat wordt!

Ontspan terwijl je je favoriete programma kijkt.

Ontspan terwijl je je favoriete programma kijkt.

4. Het vissen-bad

Wat denk je van zwemmen met de vissen? Met dit bad kan het! Bekijk de vissen, terwijl de vissen jou bekijken! Dit bad kost een slordige € 11.000; een koopje voor dit prachtige bad, vind je niet? Het zal wel wat extra schoonmaak vereisen, tenzij je graag baadt in een moeras!

Het bad heeft een speciaal zijpaneel om de vissen apart te houden. Dus geen reden tot paniek, ze krijgen geen zeep in hun ogen!

Het bad heeft een speciaal zijpaneel om de vissen apart te houden. Dus geen reden tot paniek, ze krijgen geen zeep in hun ogen!

5. Het ‘Cob’ bad

Dit bad is niet bepaald het meest milieuvriendelijke onder de baden. Dit is te wijten aan de enorme hoeveelheid water die het kan bevatten en de opzettelijke overloop, waardoor je het water op de zwarte kiezels kunt zien kletteren. Dit model, genaamd ‘De Cob”, is vervaardigd uit glas en corian en zou niet misstaan in een huis van de “rich and famous”.

De kraan vergeten? Geen probleem....

De kraan vergeten? Geen probleem....

6. Het boot bad

Het perfecte bad voor elke zeiler of botenliefhebber. Deze badkuip in de vorm van een boot, ook wel Vascabarca genoemd, is ontworpen door Antonio Lupi. Deze baden wordt stuk voor stuk uit één monolithisch blok steen gemaakt. Op het achterschip kan je eigen naam gegraveerd worden, als je de behoefte hebt je bad te personaliseren! De badkamervloer zal wat extra versteviging vereisen alvorens dit bad geplaatst kan worden. De buren zullen zich hoe dan ook afvragen wat je aan het doen bent!

Deze boot blijft zeker niet drijven!

Deze boot blijft zeker niet drijven!

7. Het Glam bad

Tot zover de uitspraak: “less is more”. Het Glam bad van THG is zonder twijfel het meest over de top van alle baden. Deze baden zijn uitgerust met hydrotherapie systemen, hoofdsteunen en zijpanelen met verlichting. Dit alles voor de ultieme verwennerij. Dit bad is perfect voor een 20m2 studio appartement…. bij gebrek aan ruimte kun je er ook gewoon in slapen!

Je vrienden zullen vaak langskomen, al is het alleen maar om te badderen.

Je vrienden zullen vaak langskomen, al is het alleen maar om te badderen.

8. Het boekenkast bad

Dit bad is ideaal voor degenen die graag lezen in bad, als je tenminste kunt uitvinden hoe je bij de boeken komt tijdens het wassen van je rug. Misschien is het ook handig om je boeken te lamineren.

Laat je boek niet vallen!

Laat je boek niet vallen!

9. Het design bad

Dit artistieke bad van slechts € 20.000 is ontworpen door de Japanse kunstenaar Tetsuya Nakamura en zal het middelpunt worden van elke moderne badkamer. Echter in de bijgesloten disclaimer wordt door Nakamura sterk benadrukt dat door de vorm en verontachtzaming van de functie van het bad, het betreden ervan op eigen risico is!

Kun jij uitvinden hoe je erin stapt?

Kun jij uitvinden hoe je erin stapt?

10. De schoen

Als laatste, maar zeker niet de minste: een bad voor de dames. Dit bad in de vorm van een hoge hak moet wel een grote fantasie zijn voor de vrouwelijke feestganger. Waarschijnlijk niet erg comfortable om te dragen, maar wel heerlijk om in te baden. De hak is 1,65 meter hoog en er hangt een prijskaartje van € 13.000.

Droom jij al van je bad in de vorm van een hoge hak?

Droom jij al van je bad in de vorm van een hoge hak?

Dus, wat denk jij? Zou jij graag één van deze badkuipen willen zien bij je volgende verblijf in een NH hotel? Laat ons weten welke je voorkeur heeft en waarom.

<a onclick=”popup = window.open(‘http://www.gnr8.biz’, ‘PopupPage’, ‘height=450,width=500,scrollbars=yes,resizable=yes’); return false” rel=”nofollow” href=”http://www.gnr8.biz” target=”_blank”>The LED Bath</a>
<a onclick=”popup = window.open(‘http://www.giant.co.uk’, ‘PopupPage’, ‘height=450,width=500,scrollbars=yes,resizable=yes’); return false” rel=”nofollow” href=”http://www.giant.co.uk” target=”_blank”>The Fish Tank Bath</a>
<a onclick=”popup = window.open(‘http://www.omvivo.com’, ‘PopupPage’, ‘height=450,width=500,scrollbars=yes,resizable=yes’); return false” rel=”nofollow” href=”http://www.omvivo.com” target=”_blank”>The Cob Bathtub</a>
<a onclick=”popup = window.open(‘http://www2.antoniolupi.it’, ‘PopupPage’, ‘height=450,width=500,scrollbars=yes,resizable=yes’); return false” rel=”nofollow” href=”http://www2.antoniolupi.it” target=”_blank”>The Boat Bathtub</a>
<a onclick=”popup = window.open(‘http://www.thgusa.com’, ‘PopupPage’, ‘height=450,width=500,scrollbars=yes,resizable=yes’); return false” rel=”nofollow” href=”http://www.thgusa.com” target=”_blank”>The Glam Bathtub</a>
<a onclick=”popup = window.open(‘http://www2.antoniolupi.it’, ‘PopupPage’, ‘height=450,width=500,scrollbars=yes,resizable=yes’); return false” rel=”nofollow” href=”http://www2.antoniolupi.it” target=”_blank”>The Bookcase Bath</a>
<a onclick=”popup = window.open(‘http://www.sicis.it’, ‘PopupPage’, ‘height=450,width=500,scrollbars=yes,resizable=yes’); return false” rel=”nofollow” href=”http://www.sicis.it” target=”_blank”>The Shoe</a>

Het LED-bad

Het vissen-bad

Het ‘Cob’ bad

Het boot bad

Het Glam bad

Het boekenkast bad

De schoen

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*