Het Q-hotel ~ DeJaVu

Door Laura | 17:05

Het tweede weekend van het Q-hotel is achter de rug en we missen het nu al!

Met grandioze optredens van Trijntje Oosterhuis, Guus Meeuwis en Lisa Lois kon het niet meer stuk.

Vrijdag werden opnieuw de deuren geopend om 16:00 uur en er stond zelfs een rij om naar binnen te gaan. Trijntje Oosterhuis kwam om 17:00 het podium op en met haar liedjes ging het dak eraf! Perfect begin dus. Opgevolgd door de Nederlandse band Rigby werd het helemaal een feestje. Met de nummers ‘Earth meets Water’ en ‘Fire’ ging het publiek los. Last, but not least, kwam Stevie Anne met haar gitaar en het publiek viel stil onder het genot van een drankje. Wat een prachtige tonen!

 

Zaterdag stond Chris Hordijk op het podium en iedereen bleef lekker hangen met het nummer ‘Won’t you stay’. Daarna was Kensington aan de beurt. Met de akoestische versies van de nummers ‘Home Again’ en ‘Dont look Back’ was de lat weer hoog gelegd voor de avond! Met een jetlag van hier tot New York kwam Miss Montreal het podium op. Met meezingend publiek en springende mensen werd het een avond om niet te vergeten. Groots én met een zachte G stond Guus Meeuwis in het Q-hotel. Met swingende armen en twee extra nummers werd de avond afgesloten!

 

Gasten van het Q-hotel genoten op zondagochtend van een surprise optreden van Kensington. Net uit bed en in hun badjassen, stonden de twee heren klaar om iedereen wakker te maken. Wat een leuke verrassing! Het uitslaap-optreden van Lisa Lois was ook heerlijk mee te genieten online. Met haar prachtige nummers begon je ochtend pas echt goed!

 

 

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*