Inchecken? De beste televisie programma’s over hotels.

Door admin | 15:39

Als ik je zou vragen om een paar televisieprogramma’s over hotels op te noemen, weet je er vast en zeker een of twee te noemen. Maar wist je dat er meer dan elf televisieprogramma’s over hotels op dit moment op televisie te vinden zijn? Wij hebben een korte opssoming voor je gemaakt, compleet met korte clips.

Hotel (Netherlands)

Zoals je waarschijnlijk weet heeft NH Hoteles op de SBS6 en later op Net5 een hele eigen serie gehad. De serie laat je zien wat er gebeurt in een hotel. Volg een aantal werknemers in drie NH hotels in Nederland; NH Jan Tabak in Bussum, NH Schiphol en NH barbizon Palace in Amsterdam.

Fawlty Towers

Dit is toch wel een van de meest geprezen televisieseries ter wereld dat zich afspeelt in een hotel. Als je een van de weinigen bent die nog nooit een aflevering heeft gezien kijk dan dezekorte clip waarin Manuel (de ober) zijn Engelse taal oefent.

Saved By The Bell

Natuurlijk ging de jeugdserie Saved by the Bell over een Amerikaanse groep schoolgaande tieners, maar in een bepaald seizoen ging de groep naar de Malibu Sands Club om te werken. Ken je deze uitzending nog?

Benidorm

Nu draait alweer het derde seizoen van deze serie. Deze veelprezen Britse serie draait om Britse toeristen die vakantie vieren in de Spaanse zon. In Hotel Sol Pelicanos-Ocas speelt het volgende fragment zich af.

Real World: Las Vegas

MTV’s real World: Las Vegas gaat over een roep van zeven vrijgezellen die gedurende vier maanden leven in een suite van het Palms hotel in Las Vegas. Bekijk hier een korte scene uit de serie.

Paradise Hotel

Deze serie wordt uitgezonden door de Amerikaanse zender FOX. Wat gebeurt er als je een groep mooie mensen in een luxe hotel samenbrengt. Dat kan alleen maar hilarische televisie opleveren, denk je niet? Kijk hier naar de trailer van het programma, en oordeel zelf…

Hotel Babylon

Iets dichetr bij huis, gaat Hotel babylon over de dagelijkse beslommeringen van de werknemers van een 5-sterren hotel in Engeland. Het hotel heeft veel beroemde gasten, zoals Paula Abul. Kijk zelf!

Hotel Inspector

Channel 5 zendt dit programma uit over een hotelinspecteur. Alex Polizzi reist in engeland rond, en helpt diverse hotelondernemers hun hotel beter te managen. Hij is zeg maar de Gornon Ramsay van de hotels. Hier is de veelzeggende promo van het programma.

The Suite Life of Zack and Cody

Er kan natuurlijk geen Disney serie ontbreken in deze lijst! Het programma draait om de tweeling Zack en Cody (dezelfde jongens die de oon van Ross speelden in Friends) die in een hotel wonen. Kijk hier naar een stukje van het programma.

Whoopi

Jazeker: Whoopi Goldeberg! Deze serie was in 2003 op de televisie, en was niet echt een grote hit op de Amerikaanse televisie. Dit kwam waarschijnlijk door de grappen die gemaakt werden over de toenamlige president van Amerika.

 
  • geplaatst door Angela Inniss | 22 januari 2010, 14:58,

    I love saved by the bell!

     
  • geplaatst door jenny | 28 januari 2010, 11:56,

    Hotel Babylon is class !

     

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*