The Doors Are Closed!

Door Laura | 9:59

Het Q-hotel 2013 sloot afgelopen weekend definitief haar deuren. Met spectaculaire optredens van Laura Jansen, Outlandish en The Opposites gingen de deuren dicht with a bang!

Om 16:00 werden de bandleden van Racoon met open armen ontvangen door het publiek van het Q-hotel. Tranen rolden over de wangen van velen met het lied Oceaan. Wat zijn zij toch goed live! Opgevolgd door Laura Jansen ging het publiek weer uit zijn dak! Een dijk van een stem. Met haar nummer Queen of Elba, had ze iedereen aan het meezingen. Van Velzen ging helemaal los in de bar. Op een gegeven moment stond hij zelfs bovenop zijn piano!

 

Zaterdag was Outlandish aanwezig. Een perfect begin met het nummer Aïcha, waar nieuw leven in werd geblazen. Ook lieten zij hun nieuwe nummer horen: ‘Warrior//Worrier’. Wat een soul! Daarna was Nielson op het podium. De singer/songwriter had iedereen swingend mee tijdens zijn nummer ‘Beauty & de Brains’.

Om 20:00 startte de Closing Party in de prachtige Wintertuin. Met optredens van Within Temptation beloofde het een spetterende avond te worden! De band van zangeres Sharon den Adel blies werkelijk alles en iedereen omver. Daarna kwamen The Opposites op het podium. De instructie van ‘Doe je handen in de lucht’ werd door het gehele publiek opgevolgd en iedereen stond te zwaaien op de beat! Werkelijk grandioos!

 

Op zondag was het laatste live optreden van het Q-hotel 2013 Ben Saunders. Voor het podium werd nog even een tosti genuttigd en toen hij was helemaal klaar voor het uitslaap-optreden. Wat is hij toch geweldig!

 

Later op zondag werden de deuren definitief gesloten en de Q-hotel logo’s verzameld.

Wat zullen wij het missen!

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*