Laat je inspireren door NH Marquette

Door Inge | 15:23

Een brainstorm, teambuildingsessie of kick-off meeting: de omgeving maakt het verschil tussen een bijeenkomst en een inspirerende bijeenkomst. Met ‘Inspirational Meetings’ biedt de NH Hotel Group bedrijven met terugkerende congressen of vergader- en trainingsmomenten unieke ervaringen. Zo kun je de ene keer in het bos vergaderen en dan weer aan het strand of in een historisch gebouw.

Het betoverende hotel en kasteel van NH Marquette bieden zo’n inspirerende omgeving. Gelegen in Heemskerk en omgeven door een prachtig landgoed, garandeert dit hotel een spectaculaire setting voor elk evenement. Zo beschikt deze unieke locatie over elf zalen van verschillende groottes, die geschikt zijn voor uiteenlopende gelegenheden: van een intiem diner of borrel tot zakelijke bijeenkomsten en feesten voor 250 personen, alles is er mogelijk. Daarnaast is elke zaal ingericht volgens een ander thema, compleet in de oude stijl van het kasteel met de grandeur van de Gouden Eeuw. Het is of de bewoners de kamers net hebben verlaten. ‘Dit is precies het gevoel dat ik zoek. Een huiselijke sfeer die mensen uitnodigt plaats te nemen, ’ zegt Hoteldirecteur Henk Postma. De wijnkelder van het oude kasteel is getransformeerd tot een bar waar grote wijnvaten dienen als statafels. ‘Dit is de ideale ruimte voor een borrel of een wijnproeverij, ’ voegt Postma toe.

De antieke landkaarten uit de zeventiende eeuw en vele ornamenten die de plafonds sieren zijn overblijfselen uit de rijke geschiedenis van het kasteel. Een roerige periode waaraan in 1986 een einde kwam toen de NH Hotel Group het toevoegde aan haar portfolio. In 2009 kreeg Henk Postma de leiding over het landgoed. ‘Nu nog steeds kan ik niet geloven dat ik hier elke dag mag werken. Ik ben ooit begonnen om het kasteel als vergader- en feestlocatie te promoten, wat een dankbare taak is. Zo ben ik ooit eens naar Schiphol gereden om een gast op te halen, maar het kan ook gebeuren dat ik iemand op de trap tegenkom die een kopietje nodig heeft.’ Toch is dit de enige manier waarop de ondernemer zijn locatie wil leiden. ‘Gasten moeten zich hier thuis voelen en juist de momenten dat wij een stap extra zetten, blijven ze zich herinneren.’

Het hotelgedeelte van NH Marquette biedt talloze manieren om te ontspannen en te genieten zonder het hotelterrein te hoeven verlaten. Het hotel heeft 65 kamers, waaronder één luxueuze suite. Alle kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien en beschikken over een eigen balkon of terras met pittoreske uitzichten op het bos. Het hotel en kasteel zijn zowel per auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Zo kun je je terugtrekken in een landelijke omgeving, terwijl Amsterdam, Haarlem en Alkmaar op slechts 25 minuten afstand liggen.

NH Marquette is één van de ruim 375 hotels van de NH Hotel Group, die opereert in 28 landen wereldwijd. Naast de NH Hotels voert NH Hotel Group voor zowel zakelijke als privéreizen nog drie andere concepten: de nhow designhotels, de NH Collection flagship hotels en de Hesperia vakantieresorts. Meer informatie over de NH Hotel Group is te vinden op www.nh-hotels.com.

 

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*