Viva España

Door Laura | 13:50

NH Hoteles is van herkomst een Spaanse keten en de keten heeft in Spanje zelf natuurlijk een prachtige pareltjes staan. Wij hebben er een paar voor jou uitgelicht.

Onze NH Collection Hotels zijn overgoten met geschiedenis en cultuur en hebben een authentieke uitstraling. Door de ideale faciliteiten en diensten aan te bieden is de sfeer zeer welkom. Perfect voor een welverdiende korte vakantie of wellicht een romantisch uitstapje.

NH Gran Hotel

Dit viersterren hotel ligt in het hart van Zaragoza (ook bekend als Saragossa), een stad die beroemd is door de legendarische verschijning van Maagd Maria in de eerste eeuw. Met haar schitterende historisch erfgoed, grandioze monumenten en rivier de Ebro, is Zaragoza een bezienswaardigheid op zich.

NH Abascal

Je vindt het NH Abascal in het hart van het winkelgebied van Madrid en dicht bij de bruisende straat ‘pasea de la Castellana’.  Een prachtige marmeren hal, met een enorme trap en verschillende kunstwerken die het interieur bekleden van dit magisch hotel. Maak een wandeling naar  La Puerta del Sol, de meest bekende en centrale plein van de stad.

NH Plaza Mayor

NH Plaza Mayor is een viersterrenhotel in Leon. Het is centraal gelegen nabij het historische gebied en een pittoreske winkelwijk, vlakbij vele attracties, restaurants en natuurlijk de traditionele tapasbars. Het hotel combineert de kenmerkende pracht van het oude gebouw en omgeving met het comfort en gemak van het 21ste-eeuwse ontwerp. Ga terug in de tijd en bezoek de typische Castiliaanse pleinen, de nobele en traditionele gebouwen.

NH Palacio de Ferrera

NH Palacio de Ferrera is een omgebouwd 17e-eeuws paleis aan de Plaza de España. Het vijfsterren hotel ligt in het centrum van Aviles. Vang een glimp op van het stadhuis dat er tegenover staat of kijk uit op het Ferrera Park. Het is de ideale keuze om van het culturele centrum Niemeyer te genieten en om het rijke architectonische en monumentale erfgoed van deze aantrekkelijke stad te ontdekken.

Meer informatie over onze prachtige NH Collection Hotels?

Kijk dan snel hier!

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*