Culinaire Hoogstandjes

Door Laura | 13:36

Voorbijgangers konden afgelopen 26 juni heerlijk genieten van de meest uiteenlopende gerechten, tijdens de vijfde editie van Zuidas Culinair & Concert in Amsterdam. Zestien verschillende eetgelegenheden sloten de handen ineen om hun eigen signature dishes te presenteren. Met op de achtergrond de prachtige klanken van het VU-Orkest was het een dag om niet te vergeten.

De vijf prominente restaurants van NH Hoteles stonden met hun chef-koks en sous-chefs klaar om de smaakpapillen van voorbijgangers te laten prikkelen.

 

NH Restaurant Reflet serveerde een heerlijke gemarineerde zalm in combinatie met smaakvolle aspergeschuim, haringkuit en kwartelei. Sous-chef Arjan Knol maakte deze gerechten klaar en vertelde de voorbijgangers over de speciale combinatie van ingrediënten.

 

NH Ristorante Sogno bleef trouw aan hun Italiaanse kookkunsten en serveerde een uitmuntende ravioli met ricotta kaas en spinazie. Sous-chef Lorenzo Macchi was aanwezig en was de gehele dag lekker aan het kokerellen.

 

NH Restaurant d’Vijff Vlieghen serveerde de meest indrukwekkende oesters, getopt met hazelnoot, sjalot en rode bietenschuim. Een ware smaaksensatie voor de liefhebbers. Sous-kok Dane Jacobs serveerde elke gast de meest verse oesters en een glimlach.

 

NH Restaurant Vermeer serveerde de innovatieve Cocktail NH Passion met passievrucht, koffie en wodka. A la minute bereid met stikstof, gaf het gerecht een verrassend effect.

 

NH Brasserie Schiller bereidde een pitabrood, gevuld met staartstuk van rund en saté kruiden. Het vlees werd bereid op een royale Green Egg bbq.

 

 

Chef-kok Christopher Naylor van het Michelin bekroonde NH Restaurant Vermeer bewaakte deze twee fronten. Voorbijgangers kregen een goedgevuld pitabroodje met het meest boterzachte vlees dat je je kunt voorstellen en het stoom van de stikstof maakte de cocktail van passievrucht een aandachtstrekker.

Met dank aan het NH Team voor het succes van dit evenement – chapeau 

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*