NH Hoteles van start met antiOX ontbijt

Door | 16:10

Deze maand gaat NH Hoteles – in alle 35 hotels in Nederland – van start met haar vernieuwde ontbijtconcept: antiOX by NH Hoteles. Volgens NH Hoteles hét verschil tussen de dag beginnen, en de dag echt goed beginnen.

 

Over antiOX

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom zorgt NH Hoteles voor een optimaal ontbijt. Elke dag weer.

Met dit nieuwe ontbijt gaat de hotelketen een stap verder. Het is niet alleen een gezond ontbijt, maar het wordt bovendien bereidt met een grote diversiteit aan producten die rijk aan antioxidanten zijn. Antioxidanten gaan veroudering tegen, verhogen de weerstand en beschermen tegen hart- en vaakziekten.

Dit is waarom in het nieuwe NH ontbijt precies zit wat u elke dag nodig heeft. Producten met een anti oxiderende werking – als o.a. tomaten, eieren met omega3, kiwi’s, sojamelk, gekoelde vruchtensappen met (toegevoegde) vitamine C & D – maken het ontbijt niet alleen veel lekkerder, ze dragen ook bij aan een goede gezondheid.

NH Hoteles is altijd op zoek naar mogelijkheden om de gastervaring te overtreffen. ‘Dat doen we zeker weer met dit ontbijt. Het is net dat beetje extra aandacht voor onze gast, de gezondheid van onze gast, en een betere wereld’, aldus Joost van Beek, Regional Operations Manager van NH Hoteles

 

Onze ambitie

NH Hoteles heeft – met haar brand claim ‘Wake up to a Better World’ – de ambitie om één van de meest maatschappelijk verantwoorde bedrijven te zijn in de gastvrijheidindustrie. Een betere, schonere, gezondere en duurzamere wereld krijg je alleen als je zelf een steentje bijdraagt. Dus niet toekijken, maar handelen. NH Hoteles kiest daarom nú voor later. Dit ontbijt is óók een manier om (dagelijks) een steentje bij te dragen.

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*