NH Hoteles in Love

Door admin | 10:40

Waarschuwing! Is romantiek niet jouw ding, lees dan niet verder…

Niet iedereen is even romantisch, maar bij NH Hoteles houden we van Valentijnsdag. Voor ons een reden om er een nieuwe blog over te schrijven.

Zoals je weet wordt in de hele wereld op 14 februari Valentijnsdag gevierd. De ideale dag om je geliefde te verrassen, of kenbaar te maken dat je iemand speciaal vindt. Dat kan vanzelfsprekend op vele manieren: een kaartje, rode rozen, chocolade, of op een meer uitbundige wijze.

Young happy kissing amorous couple at celebration

Romantisch Parijs:

Synoniem voor romantiek: Parijs. De perfecte Valentijns locatie. Ieder jaar gaan een groot aantal verliefde stellen naar Parijs, om te genieten van de stad van de liefde. Om te zorgen dat ook jij deze stad op Valentijnsdag kunt bezoeken is het raadzaam op tijd een hotel te boeken.

Maak een avondwandeling

Overdag is Parijs mooi, maar ‘s avonds is de stad eigenlijk nog mooier. Maak een lange wandeling langs romatische plekjes in de stad, zoals het Louvre en de Tuilleriën. Vandaar loop je door richting Montmartre, en vervolgens naar een van de oudste gedeeltes van de stad: Le Marais, in het 4e district.

Met de boot

Wat is er nu romantischer dan een diner voor twee terwijl je per boot langs de Eiffeltoren over de Seine vaart. Terwijl je naast het eten tijdens de toch kunt genieten van Cabaret aan boord, weet je zeker dat dit een zeer geslaagde romantisch cadeau is, dat zeker in de smaak valt.

louvre-museeum

Romantiek in Venetië:

Parijs is leuk, maar Venetië is zeker net zo’n romantische bestemming. Als een van de mooiste steden ter wereld en de nummer 1 locatie voor een huwelijksreis, weet je zeker dat jouw geliefde een leuke Valentijnsdag beleeft.

St. Marco plein

Een van de meest bekende plekken in Venetië is het St. Marco Plein. Aan het plein grenzen vele gezellige barretjes en restaurants, waar je volop kunt genieten van de Italiaanse keuken en heerlijke wijn. Het wordt nog leuker als je een bar kiest waar live muziek wordt gemaakt.

Per gondel door de grachten

Volgens ons een van de meest romantische activiteiten in Venetië: per gondel door Venetië. Niet goedkoop, maar dit trditionele vervoersmiddel staat garant voor romantiek. Geniet van elkaar en de stad terwijl er een serenade voor je wordt gezongen door de gondelier.

De kathedraal

Maak een tour door de beroemde kathedraal van Venetië. Bewonder de rijkdom en geweldige bouw van dit meesterwerk. Dit mag je absoluut niet missen.

gondolas-in-venice

Romantisch New York:

New York alias The Big Apple. De stad die nooit slaapt. Stad vol van clichés, maar bovenal is New York ook de stad van de romantiek. Dus als je iemand echt wil verrassen op Valentijnsdag… Ga naar New York!

Central Park

Al ser een plek in New York is waar je de romantiek voelt is het in Central Park. Zodra je het park binnenloppt voel je de hectiek van je afglijden. Dit is dé plek om te flaneren en van elkaars gezelschap te genieten.

Empire State Building

Een absolute must tijdens je bezoek aan New York is het Empire State Building. Dit gebouw komt dan ook vaak terug in Hollywood’s romantische commedies. Denk bijvoorbeeld aan de film An Affair to Remember uit 1957, of Love Affair. Maar je hebt het gebouw zeker gezien in Sleepless in Seatle, waar Meg Ryan en Tom Hanks elkaar op het gebouw ontmoeten. Daarnaast biedt het je een adembenemed uitzicht op de stad.

Andere romatische plekken in New York:

Brooklyn Heights Promenade- geniet van het prachtige uitzicht op Manhatten. Dus heren, grijp je kans.

Schaatsen bij het Rockerfeller Center: Ook als je niet kunt schaatsen, is dit wel heel romantisch.

Metropolitan Museum of Art– Voor de romantische cultuurzoekers biedt dit museum een geweldige collecties hedendaagse kunst. Het museum ligt ten oosten van Central Park, en is een leuke locatie voor of na de romantische wandeling in het park.

nyc

 
  • geplaatst door jen | 30 januari 2010, 11:16,

    geweldige blog Ik wil naar Parijs!

     

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*