Ontdek het nieuwe NH

Door Inge | 11:13

Iedere gast heeft andere verwachtingen wanneer hij of zij verblijft in een hotel. Overnacht je voor  zaken, dan wil je graag in het centrum van de stad verblijven en de mogelijkheid hebben om tijdens je verblijf te kunnen werken. Reis je in je vrije tijd, dan wil je graag de stad ontdekken of juist lekker tot rust komen in een vakantieresort. Waar je ook verblijft en bij welk hotel dan ook, bij de NH Hotel Group kun je vertrouwen op kwaliteit en service voor elk type vakantie.

Met trots presenteren wij de nieuwe NH Hotel Group met onze verschillende hotelmerken.

Wat voor type reiziger ben jij? Overnacht je graag in exclusieve vijfsterren hotels in de grote steden in Europa en Amerika? NH Collection verrast haar gasten door aandacht te besteden aan de kleine details. De premium hotels zijn gevestigd in unieke en authentieke gebouwen met een lokaal karakter. Het interieur is van alle comfort voorzien daarnaast biedt het hotel faciliteiten aan om het beste uit je verblijf te halen.

Wil je overnachten in een 3- of 4 sterrenhotel midden in de stad? NH Hotels biedt haar gasten de beste prijs-kwaliteit verhouding aan. De urban hotels zijn geschikt voor leisure- en business reizen. In de NH Hotels vind je comfortabele hotelkamers met een uitstekende service en uitgebreide business faciliteiten.

Toe aan ontspanning op een droombestemming? De Hesperia Resorts zijn voorzien van moderne accommodaties met uitgebreide  faciliteiten zoals zwembaden, spa’s en golfbanen. Tijdens je vakantie geniet je van de zee, zon en het heerlijke eten. De Hesperia Resorts zijn de ideale bestemming voor familievakanties.

Wil je overnachten in een uniek hotel waar je zintuigen geprikkeld worden? De nhow hotels  zijn in samenwerking met bekende architecten en designers ontworpen, zoals Rem Koolhaas, Karim Rashid en Matteo Thun. In 2007 opende het eerste nhow hotel in Milaan,  geheel in het thema van fashion en design. nhow Berlijn is geïnspireerd door de muziek en de lifestyle van de stad. Afgelopen maand is het derde nhow hotel geopend in Rotterdam, kunst en architectuur staat centraal in het hotel.

Bij elke overnachting  kunnen gasten van NH Hotel Group profiteren van het NH Hotel Group Rewards Programma.

De visie en ambitie van NH Hotel Group is helder. Wanneer een gast een reis plant, zakelijk of privé, dan vraagt de gast zich af: Is er een NH hotel op mijn bestemming? NH Hotel Group wil hiermee in de top-2 keuze van hotels staan in de overwegingen van reizigers.

Bekijk onze website voor meer informatie over de merken en de nieuwe NH Hotel Group: http://www.nh-hotels.nl/

Bekijk ook onze TV-spots op YouTube NH Hotels en volg ons op Facebook NH Hotels en Twitter NH Hotels

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*