Beauty in de Duinen

Door Laura | 13:13

Op maandag 3 juni, heeft Dunes Beauty & Sauna haar deuren geopend. Dit nieuwe health&beauty center is gelegen direct aan het strand in het prominente NH Zandvoort. Met de nieuwste behandelingen en een team van specialisten staan zij zeven dagen per week voor jou klaar.

De faciliteiten bieden een dag van pure verwennerij! Zo is er de Experience Shower, je stelt je eigen ervaring samen en kiest je gewenste muziek en aroma’s. Met vier verschillende sproeiers die elkaar afwisselen en de combinatie met licht is het zeker een must als je hier bent.

En ben jij al bekend met de Garra Rufa vis? Tijdens de Fish Spa behandeling neemt deze merkwaardige vis alle dode huidcellen en huidschilfers van de opperhuid van je voeten weg. Het resultaat: een huid zo zacht als die van een baby.

De Hot Stone massage zorgt voor optimale ontspanning. De warme stenen hebben een ontspannende werking op je spieren; bovendien bevordert deze massage de doorbloeding. Perfect voor als je last hebt van een pijnlijke rug, nek en/of schouders.

Er zijn ook verschillende arrangementen die zeker het overwegen waard zijn. Maak er een weekend van met een overnachting in het viersterren NH Zandvoort en een uitgebreid verantwoord Anti-Ox ontbijt. Met dit Beauty & Night aanbod kun je onbeperkt gebruikmaken van de saunafaciliteiten, verwen je je vermoeide voeten met een Fish spa behandeling en kom je met een ruk/nek/schouder massage of een gelaatsbehandeling heerlijk tot rust.

Of maak er een vriendinnendag van. Huur Dunes Beauty & Sauna af om exclusief gebruik te maken van de faciliteiten. Met een uitgebreide lunch, Tea Time met koffie/thee en iets lekkers en met een ruime keuze uit behandelingen wordt het een dag om niet te vergeten.

En nee, ook aan jouw partner is gedacht. Dunes biedt duo-behandelingen om samen een beauty dag te hebben, hoe romantisch is dat?!

 

 

Al nieuwsgierig?

Bekijk snel de website en

maak gebruik van de speciale openingsactie.

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*