Kom je opnieuw opladen bij NH Hoteles!

Door | 10:03

Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland. Steeds meer autofabrikanten ontwikkelen hyper- moderne en superschone elektrische auto’s. Iedereen is steeds meer bezig met het milieu en probeert wilt zo groen mogelijk gaan reizen. Gelukkig denken autodealers daar hetzelfde over. Er worden namelijk steeds meer elektrische auto’s verkocht. Elektrisch rijden is een enorme trend aan het worden in grote gemeentes zoals Amsterdam. Steeds meer steden en gemeentes willen meer oplaadpunten gaan plaatsen voor auto, scooters en fietsen om elektrisch rijden te stimuleren.

Er zijn vele voordelen van het elektrisch rijden. De voordelen van elektrisch rijden zijn natuurlijk bijna vanzelf sprekend.

  • Het is goed voor het milieu. Althans een beter milieu begint bij jezelf.
  • Elektrische auto’s stoten geen CO2 en fijnstof uit.
  • Veel goedkoper dan fossiele brandstoffen als benzine of diesel.
  • Elektrische auto’s zullen waarschijnlijk even duur worden als ieder andere auto uit de kleinere middenklasse.

NH Hoteles wilt natuurlijk ook haar steentje bijdragen aan de natuur en dat doen ze al met bijvoorbeeld het behalen van de gouden Green Key certificaat voor vele hotels in Nederland. Maar ook met het plaatsen van oplaadpunten waar de gasten van NH Hoteles hun auto elektrisch kunnen bijtanken tijdens hun verblijf.

NH Maastricht, NH Atlantic Den Haag, NH Zandvoort, NH Leeuwenhorst, NH Galaxy, NH Geldrop en NH Koningshof hebben al oplaadpunten waar u uw fiets, scooter of auto kunt opladen.

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*