NH hotels met TripAdvisor’s Certificate of Excellence 2013 bekroond

Door Laura | 13:02

De internationale hotelketen NH Hoteles heeft dit jaar opnieuw de TripAdvisor Certificate of Excellence ontvangen. Slechts 10% van de sectorbedrijven wereldwijd die op de website deelnemen, ontvangen deze gerenommeerde onderscheiding. Hierbij bedanken wij iedere gast voor het verblijven in onze NH hotels.

Om het Certificaat te verkrijgen, moeten hotels een algemene beoordeling van minimaal vier uit een maximum van vijf punten behalen, gebaseerd op gastenevaluaties. Bijkomende criteria omvatten de hoeveelheid reviews die de afgelopen twaalf maanden zijn ontvangen.

Binnen onze Business Unit hebben 23 hotels het Certificate of Excellence 2013 mogen ontvangen. Tot de onderscheiden hotels behoren onder meer NH Conference Centre Sparrenhorst in Nunspeet, NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven, NH Amsterdam Centre, NH Caransa en NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam, NH Amersfoort, NH Den Haag, NH Geldrop, NH Atlanta Brussels, NH Brugge, NH Harrington Hall in Londen, NH Lyon Aeroport. Van alle NH hotels verspreid over de gehele wereld, hebben 197 hotels deze award in ontvangst mogen nemen.

Transparante feedback

NH Hoteles is een pionier op het gebied van transparante en directe feedback op TripAdvisor van gasten die in de hotels hebben verbleven. Op onze website kunnen (potentiële) gasten de scores, meningen en aanbevelingen van zijn of haar keuze zien zonder enige vorm van filter.

NH Hoteles stuurt ook elke gast een e-mail na afloop van het verblijf en nodigt hen daarin uit om de ervaring van hun verblijf te delen. De opmerkingen worden later gecompileerd op het Quality Focus Online platform. Deze gebruikt NH Hoteles voor het meten van klanttevredenheid en het organiseren van verbeteringsprocessen om te blijven inspelen op de behoeften van haar gasten.

Wij zijn trots dat wij deze prestigieuze award hebben mogen ontvangen. Hierbij danken wij, NH Hoteles, jullie voor ons succes. Wij kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen in één van onze 382 hotels.

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*