We-Free your world!

Door marketingnl | 10:25

NH Hoteles heeft bekend gemaakt dat vanaf 1 augustus 2012 alle gasten gratis toegang tot WiFi hebben. Niet alleen in de gemeenschappelijke ruimtes, maar ook in alle kamers. Als het gaat om kwaliteit en service past dit besluit perfect bij de brandclaim van NH Hoteles; ‘Wake Up To a Better World’.

Hiermee reageert NH Hoteles op een veelgestelde vraag van gasten en laat zij wederom zien dat kwaliteit, service en gasttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Nog geen drie maanden geleden publiceerde ‘TripAdvisor’ een artikel (Spaans) waaruit het belang van WiFi bleek voor reizigers die een hotelkamer boeken. Voor meer dan 90% van deze reizigers is WiFi een bepalende factor bij het kiezen van een accommodatie. Daarnaast wist het reisgedeelte van ‘de Telegraaf’ te melden dat slechts een derde van alle hotelvestigingen ter wereld deze service gratis aanbieden en dat dit veelal onafhankelijke hotels zijn.

NH is dan ook de eerste internationale hotelketen die deze service wereldwijd aanbiedt in haar hotels, met de claim; “NH Hoteles, We-Free your world”.
In de eerste fase, vanaf 1 augustus, zullen in alle Business Units – 26 landen – maarliefst 361 van de 400 hotels de service bieden. Geleidelijk aan zullen de rest van de hotels ook gratis WiFi gaan aanbieden, waarvoor een plan klaarligt om een adequate dekking en snelheid te garanderen.

“Gratis WiFi is nu een van de meest gevraagde diensten door onze gasten en heeft in toenemende mate invloed op hun boekingsgedrag. Hoewel wij als NH Hoteles deze service al sinds enige tijd gratis in de hotellobby’s aanbieden, wilden we dit uitbreiden naar de kamers met maar één doel: wij vinden het belangrijk dat onze gasten tevreden zijn en zich thuis voelen. Nu kunnen onze gasten, zonder daar extra voor te moeten betalen, even hun familie contacteren of effectief en comfortabel werken alsof ze in hun eigen kantoor zitten”, aldus Mariano Perez Claver, president van NH Hoteles.

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*