Ontmoet Sander Creemers: General manager van nhow Rotterdam

Door Inge | 15:40

Maak kennis met Sander Creemers, General Manager van nhow Rotterdam! Op 27 maart is de Grand opening van dit design hotel. 11 Jaar geleden begon zijn carrière bij de NH Hotel Group en sinds begin dit jaar staat hij aan het roer van het derde ‘nhow’ hotel in de wereld, gevestigd in het wereldberoemde gebouw ‘De Rotterdam’.  We vroegen Sander naar zijn ervaring als directeur van dit bijzondere hotel.

Sander, kun je ons iets vertellen over je carrière in de hotellerie? Hoe ben je bij nhow Rotterdam terecht gekomen?

Ik ben na mijn studie aan De Hoge Hotelschool in Den Haag mijn carrière in de hotellerie begonnen bij de NH Hotel Group in 2003. Toen werkte ik op het boekingskantoor in NH Leeuwenhorst. Vanuit deze positie ben ik doorgegroeid binnen de organisatie en heb ik gewerkt op zowel operationele- als ondersteunende afdelingen. Na vier jaar op verschillende afdelingen binnen de grote congreshotels van NH Hotel Group te hebben gewerkt, ben ik Hoteldirecteur geworden van NH Zandvoort. In de jaren daarna ben ik ook Hoteldirecteur geweest bij verschillende NH hotels in Amsterdam, NH Atlanta Rotterdam en nu nhow Rotterdam.

Hoe is het om General Manager te zijn van een trendy hotelconcept op zo’n speciale locatie?

Het leukst aan mijn werk vind ik de diversiteit die nhow Rotterdam te bieden heeft. Ik ben dagelijks niet alleen bezig met het runnen van een hotel, maar leg ook verbindingen met de stad. Zo organiseren we evenementen en exposities in het hotel en willen naast hotelgasten ook vooral de Rotterdammers uitnodigen om in ons hotel te komen eten, borrelen, feesten en nog veel meer. We zijn steeds op zoek naar nieuwe samenwerkingen met jonge ondernemers uit de omgeving om co-creaties en initiatieven van de stad op het gebied van kunst, architectuur, mode en muziek te betrekken bij het hotel. Dit is onder andere de kracht van nhow Rotterdam, we spelen in op wat er ‘nu’ gebeurt in de stad. Op deze manier willen we voor de gasten een extra beleving creëren en ze kennis laten maken met Rotterdam.

 Hoe onderscheidt nhow Rotterdam zich van de andere hotels in de omgeving?

De slogan van nhow zegt het al: elevate your stay! Als viersterrenhotel willen we onze gast een extra service bieden die zij niet gelijk verwachten. Wat ons uniek maakt, is dat wij de stad betrekken in het hotel. We proberen een dynamiek te creëren tussen de gast en de internationale hotelgast en doen dit onder andere door evenementen te organiseren in onze KITCHEN en BAR.

En wat is jouw favoriete plek in nhow?

De nhow BAR / KITCHEN! Door de combinatie van lekker eten en drinken en een waanzinnig uitzicht over de stad is dit één van mijn favoriete plekken om te zijn in het hotel.

Wat zijn de reacties die jullie tot nu toe hebben gehad van gasten?

De reacties zijn heel positief! Zo krijgen we veel enthousiaste opmerkingen over het gebouw ‘De Rotterdam’, bijvoorbeeld dat het zo goed past in de omgeving en het een waanzinnig uitzicht heeft over de skyline. Rem Koolhaas heeft het gebouw ontworpen als een platform voor nieuwe initiatieven. De ruimtes zijn zo gebouwd dat ze aangepast kunnen worden om een bepaalde sfeer te creëren.

Wil jij ook het nieuwe nhow Rotterdam beleven? Kijk voor meer informatie en het maken van een reservering op: http://nhow-rotterdam.com/

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*