Het is zover! Vandaag 23 augustus start ”NH Day” op Facebook!

Door marketingnl | 14:34

Deze zomer bieden we bij NH Hoteles veel van onze hotels aan voor €45 en om dat te vieren bieden wij de mogelijkheid om elke 45 minuten een overnachting te kunnen winnen.

Op donderdag 23 augustus 2012, tussen 11:00 en 17:00 uur kunnen fans van NH Hoteles Nederland op Facebook twee overnachtingen met ontbijt voor 2 personen winnen in een van de deelnemende NH hotels naar keuze. Tijdens de eerste 45 minuten van elk uur kunnen jullie deelnemen aan de trekking van dat uur. Op die manier men tussen 11:00 en 17:00 uur elk uur kans maken op een gratis overnachting. Het is mogelijk om elk uur weer opnieuw mee te doen.

Hoe kun je een overnachting winnen:
1. Ga naar onze Facebook pagina
2. Klik op de link: ”NH Day
3. Kies het hotel waar je wilt overnachten. (Kijk voor deelnemende hotels onderaan de pagina)
4. Zoek naar de knop “Doe mee” onderaan de pagina.
5. Vul je gegevens en het hotel naar keuze in op het formulier. Iedere 45 minuten kun je één keer deelnemen. Of het nu verschillende hotels zijn of dat je steeds met hetzelfde probeert, is jouw keuze.

De trekking van de 6 winnaars vindt maandag 27 augustus 2012 plaats. De uitslag wordt bekend gemaakt via onze sociale netwerken. De overnachtingen zijn, afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel, geldig tot 1 februari 2013.

Vergeet het niet de delen met je vrienden op Facebook, hoe meer vrienden van jou het delen hoe meer kans je maakt bij de trekking!

Deelnemende hotels

NH Kensington- Londen, Verenigde Koninkrijk

Het viersterrenhotel NH Kensington in Londen is het begin van een prachtig uitstapje in Londen. Het hotel is centraal gelegen in het district Kensington en Chelsea, en wordt omringd door historische gebouwen, beroemde culturele instellingen en wereldberoemde winkel- en uitgaansbestemmingen. Op slechts steenworp afstand van ons hotel tref je Kensington Palace, de Royal Albert Hall en het Natural History Museum, evenals de modieuze winkelcentra van Knightsbridge en Sloane Square.

NH Gent Belfort – Gent, Belgie

Er is een verborgen schat weggestopt in het hart van Gent. In deze charmante middeleeuwse stad, staande in de schaduw van het stadhuis, wacht het hotel NH Gent Belfort je op om de rijkdom te ontdekken die het heeft te bieden.

NH Nice – Nice, Frankrijk

Het NH Nice hotel biedt een uitzonderlijk praktische en toegankelijke locatie waarmee gasten de perfecte uitvalsbasis hebben om te genieten van het rijke erfgoed van Nice en de Franse Rivièra.

NH Hotel de Ville, Groningen, Nederland

Waag je naar het viersterrenhotel NH Groningen in de noordelijkste provincie van Nederland: Groningen en je vindt een bruisende universiteitsstad vol met historische bezienswaardigheden en recreatieve activiteiten. In deze ‘Metropool van het Noorden’ ontdek je het viersterrenhotel NH Groningen- een comfortabele faciliteit met 127 moderne kamers in het hart van de actie.

NH Maastricht – Maastricht, Nederland

Gelegen naast het Maastrichts Expositie en Congres Centrum (MECC) en station Randwyck, en gelijk naast het historische centrum van de stad, biedt het NH Maastricht een geavanceerde gateway voor zaken en cultuur.

NH Zandvoort, Zandvoort Nederland

NH Zandvoort ligt tussen de duinen en het Noordzeestrand aan de boulevard van Zandvoort. Dit is een rustige omgeving met Zandvoort en het Circuit Park op loopafstand.

NH Amsterdam Centre, Amsterdam, Nederland

Het viersterren NH Amsterdam Centre is gunstig gelegen aan het levendige Leidseplein op loopafstand van het Vondelpark, de Heineken Brouwerij en het wereldberoemde Rijksmuseum. Hier vind je een keur aan Nederlandse meesterwerken waaronder de Nachtwacht van Rembrandt.

NH City Centre, Amsterdam, Nederland

Hotel NH City Centre in Amsterdam is een heerlijk hotel in het hart van de stad. Door de centrale ligging is het hotel zowel voor recreatieve als zakelijke gasten een uitkomst. De drijvende bloemenmarkt, de levendige Dam en de talloze winkelstraten wachten op u, ze zijn slechts op een steenworp afstand.

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*