NH Hotel Group verkozen tot Beste Hotelketen van Nederland

Door Inge | 10:08

Hoogste klantwaardering door de consument beloond met Zoover Award 2014

17 april 2014 AMSTERDAM – NH Hotel Group is door de Nederlandse consument verkozen tot Beste Hotelketen van Nederland. Met een gewogen gemiddeld rapportcijfer van 8.91 zijn de 36 hotels van NH Hotel Group in Nederland het hoogst gewaardeerd door de bezoekers van Zoover.nl. Maarten Markus, Managing Director van Business Unit Benelux, UK Frankrijk Afrika & USA nam donderdagmiddag de prestigieuze Zoover Award in ontvangst. Hiermee draagt NH Hotel Group een jaar lang de titel van Beste Hotelketen van Nederland.

Maarten Markus, Managing Director van de Business Unit Benelux, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, USA en Zuid-Afrika met de Zoover Award voor ‘Beste Hotelketen van Nederland 2014’

De bezoekers van Zoover.nl, de grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van de Benelux, waarderen de hotels van NH Hotel Group met riante cijfers. Er zijn ruim 175.000 stemmen uitgebracht en de gastvrijheid van de NH hotels is op verschillende punten beoordeeld. Met een 9.1 voor gastvrijheid, een 9.0 voor hygiëne en een 8.8 voor de faciliteiten komt NH Hotel Group als winnaar uit de bus. Ook de kwaliteit van het eten (8.9) en de kamers (8.8) dragen bij aan de hoge klantwaardering. Voor de ruim 2000 medewerkers van NH Hotel Group in Nederland is de Zoover Award een bekroning op het feit dat zij elke dag voor hun gasten klaar staan en net dat stapje extra zetten. Managing Director Maarten Markus vindt deze prijs dan ook bijzonder: ”Intern zeggen we vaak dat NH staat voor Natural Hosts. Dat streven hebben we met een ruime 9 voor gastvrijheid zeker kunnen waarmaken.”


NH, that’s me
Onlangs lanceerde NH Hotel Group een strategisch plan om in de komende 5 jaar de gastvrijheid naar een nog hoger niveau te tillen. Deze boodschap komt terug in de wereldwijde NH, that’s me campagne, die in Nederland onder meer te zien is op TV, in bladen en op billboards.
 

“We zijn nog maar net begonnen met onze nieuwe koers. Het winnen van de Zoover Award voor Beste Hotelketen van Nederland geeft ons een extra boost om op de ingeslagen weg verder te gaan. Plannen en campagnes helpen om onze  doelen te bereiken, maar uiteindelijk maken onze medewerkers het verschil voor onze gasten. Deze Zoover Award is daarom vooral hun verdienste, ik ben trots op ze!” aldus Markus.


Over NH Hotel Group 
NH Hotel Group is beursgenoteerd in Spanje met ruim 375 hotels in 28 landen in Europa, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Onder de NH Hotel Group vallen de 3- en 4-sterren urban NH Hotels, de NH Collection flagship hotels, de nhow designhotels en de Hesperia vakantieresorts. Wereldwijd staan meer dan 20.000 medewerkers dag en nacht klaar om de beste service tegen de beste prijs te leveren voor de jaarlijks ruim 16 miljoen gasten. NH Hotel Group wil binnen 5 jaar in de top-2 staan van hotelketens die zowel zakelijke- als privéreizigers overwegen op het moment dat zij een reis plannen. Hiertoe wordt op grote schaal geïnvesteerd in faciliteiten, IT en trainingen.

 
 • geplaatst door Loes | 30 april 2014, 12:46,

  <

  p>NH Hotel Group is een zeer fijn hotel, ik heb hier pas overnacht met mijn gezin en we willen het zeker nog een keer overdoen! Goede bediening en tevens ook nette kamers.

   
 • geplaatst door Maurits | 27 oktober 2014, 13:56,

  Gefeliciteerd met het winnen van de Zoover Award! Ik ken de NH keten wel, maar ik heb heel eerlijk gezegd nog nooit gelogeerd in een hotel van hun, maar na het lezen van dit artikel weet ik wel dat ik snel eens een bezoekje moet brengen aan een van de vele hotels.

   

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*