NH Hoteles doet voor de vierde keer het licht uit!

Door | 11:42

NH Hoteles zal het licht van 312 van haar hotelfaçades in 22 landen uitschakelen. In Nederland zal dat bij 29 hotels gebeuren op zaterdag 31 maart tussen 20.30 uur en 21.30 uur.

Tijdens Earth Hour laten elk jaar miljoenen mensen en duizenden organisaties zien dat zij het klimaat belangrijk vinden. Door het licht één uur uit te doen toont het WNF aan dat iedereen een positieve bijdrage kan leveren aan het beschermen van onze eigen toekomst en die van volgende generaties.

NH Hoteles hecht grote waarde aan het milieu en heeft berekend dat deze actie zorgt voor een energiebesparing. Meedoen aan deze WNF actie – voor het vierde jaar achtereen – is passend bij de ingeslagen weg.  van meer dan 1,374,491 Watt.

De verlichting van sommige belangrijke NH hotels, zoals NH Constanza in Barcelona, NH Amsterdam Centre in Nederland, nhow in Berlijn en NH City Tower in Argentinië, zullen voor 60 minuten uitgaan.

Earth Hour 2012

Op 31 maart vanaf 20.30 uur doen miljoenen mensen en organisaties het licht uit tijdens Earth Hour, een wereldwijde actie van het Wereld Natuur Fonds. Zo doet NH Hoteles wereldwijd in 312 hotels de gevelverlichting uit. In Nederland participeren 29 NH hotels. NH Hoteles – met als motto Wake up to a Better World – geeft hiermee het signaal af dat we de aarde willen doorgeven.

Over NH

NH heeft de ambitie om één van de meest maatschappelijk verantwoorde bedrijven te zijn in de gastvrijheidindustrie. Een betere, schonere en duurzamere wereld krijg je alleen als je zelf een steentje bijdraagt – dat beseffen wij bij NH maar al te goed. Wij geloven in een wereld waar mensen niet alleen toekijken, maar handelen. Een wereld die positiever, toegankelijker en menselijker is. Met andere woorden; een wereld die duurzaamheid omarmt. NH Hoteles kiest daarom nú voor later. Door nu de weg in te slaan naar duurzaamheid kiest NH voor een betere leefomgeving in de toekomst Meedoen aan deze WNF actie – voor het vierde jaar achtereen – is passend bij de ingeslagen weg.

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*