Beautycase in je fietsmand

Door Laura | 12:59

Een leuk dagje fietsen met je vrienden? Wellicht een dag uit met de familie? Of gewoon naar je werk? Elke vrouw kent het wel, je haar zit in de perfecte coupe, je kleding zit mooi en dan doe je de voordeur open.

Aai.. wat een wind..

Hierbij een paar handige tips om jezelf weer fris en fruitig te maken na een ritje op de fiets.

 

To curl or not to curl?

Je haren net uit de krullers gehaald? Je mooie lokken moeten natuurlijk worden beschermd. Op de fiets is het altijd handig om je haar in een los knotje te doen, wellicht deze te verstoppen in je sjaal ter bescherming.

Heb je juist je haar net gestijld? Dan is een losse staart een goed idee of misschien een leuk petje of hoedje.

 

Deo, deo, deo

Op de fiets heb je het altijd warmer dan je denkt. Of het nou door tegenwind is of dat je hard moet fietsen, omdat je haast hebt. Transpireren doe je in ieder geval, en de resultaten hiervan moet je zo goed mogelijk maskeren.

Trek dus voordat je op de fiets gaat, altijd één laagje uit. Zo voorkom je dat het zweet in je kleren gaat trekt en een nare geur achterlaat. Of neem een extra vest mee voor de zekerheid.

Ook voor in je tas: deodorant. De meeste deos ruiken bijna als parfums. Altijd handig als je even een oppeppertje nodig hebt.

 

Fresh face

Neem je foundation mee voor het nodige retoucheren. Waar je met name op moet letten is je voorhoofd. Dep deze ten eerste af met toiletpapier en breng daarna de foundation aan met je kwast of jouw vingertop. Vergeet ook niet de brug van je neus!

 

 

 

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*