en de winnaar is…

Door | 8:51

Wake Up Pics II

Het moment van waarheid is aangebroken! We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie deelnamen aan onze Wake up pics wedstrijd.¬† We hebben vele geweldige en creatieve foto’s gezien maar helaas kunnen er maar drie winnaars zijn.

Het begin van alles, een “start moment”, het enthousiasme wat je ervaart wanneer je met een nieuw project begint… al van deze momenten zijn Wake Up Pics momenten. De foto’s die gemaakt zijn moesten met Instagram worden gemaakt en gedeeld worden met het hashtage #WakeUpPics.

Het is zeer verrassend wanneer je realiseert dat er zoveel mensen zijn die hun Wake Up moment hebben gedeeld met ons en met de rest van de wereld! Er zijn uiteindelijk 3489 foto’s getagged met hashtag #wakeuppics.

Onze jury van de week hebben na een zwaar en moeilijk overleg uiteindelijk toch de winnaar bekend kunnen maken!
De winnaars van de Wake up pic wedstrijd zijn:

Eerst prijs – @clok_moitie (de winnaar van van twee NH Selection packs)

wakeuppics_2ed_1 winner

Tweede prijs – @lamangazul (de winnaar van twee NH Escapada Packs)

wakeuppics_2ed_2

Tweede prijs 2 Р@osqui (de winnaar van twee  NH Escapada Packs)

wakeuppics_2ed_3

Wil je nog meer? Klik dan hier om een foto gallery te bekijken waarin je nog meer ingestuurde foto’s kan bekijken Wie weet geeft het je wel heel veel inspiratie om de volgende wedstrijd weer mee te doen. Enjoy!

Nogmaals willen jullie bedanken voor jullie deelname en enthousiasme om al jullie wake up momenten met onze te delen. Voel je vrij om de hashtag #wakeuppics te blijven te gebruiken.

Wake up attitude!

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*