Fly away at ease

Door Laura | 12:54

Vakantie geboekt – koffer gepakt – ticket en paspoort niet vergeten en opeens bevind jij je op het vliegveld. Ben jij echt klaar voor vertrek? Hierbij een paar simpele tips om jouw lange zit iets prettiger te maken.

Voorkom uitdroging.

Vermijd alcohol en koffie voor een vlucht. De lucht in een vliegtuig is erg droog en daarom moet je veel water drinken gedurende je vlucht. Vergeet ook je dagcrème en lipbalm niet! Je huid kan heel gevoelig worden tijdens lange reizen. Daarnaast zijn lenzen ook een aandachtspunt. Door de droge lucht kun je last krijgen van je ogen. Dus, even een bril op.

 

‘Brrr..’

Klappertand jij af en toe in het vliegtuig? Het kan vaak erg koud worden. Belangrijke tip is dan ook om dichte schoenen aan te trekken. Maar, let op, ze moeten niet te strak zitten! Tijdens lange reizen zetten je voeten vaak iets uit en dat is alles behalve comfortabel. Kledingadvies: iets wat echt prettig en aangenaam zit. Denk ook aan laagjes voor zomerse vliegvelden, maar koude vliegtuigen.

 

Goodies

Voor in je tas: een slaapmaskertje of nekkussentje doet wonderen voor een nacht in het vliegtuig. Ideaal wordt het nooit, maar alle beetjes helpen. Neem ook een pakje kauwgom mee. Door te kauwen tijdens het landen vermindert het suizen in je oren.

 

Vliegen is misschien niet altijd leuk, maar vakantie gelukkig wel.

Of het nou zon – zee – strand is, of sneeuw – skiën – glühwein.

NH Hoteles wenst je een prettige vakantie!

 

Schreiben Sie einen Kommentar

Uw e-mailadres wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*